Need on algava sügise kõige trendikamad jakid naistele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitlejanna Emilia Clarke teab, et õige jakk teeb naise šikiks!
Näitlejanna Emilia Clarke teab, et õige jakk teeb naise šikiks! Foto: Xposure / Scanpix

Hooaeg hakkab ametlikult kätte jõudma: ilmselt üks esimesi asju, millest külmemate ilmade saabudes puudust tuntakse, on just soe jakk, teab 1182 blogi.

Moemaailmas hakkab uus aasta septembriga, mis tähendab seda, et just siis tulevad välja kõige uuemad trendid ja just siis tasub garderoobi uuendada. Kuna jakid on reeglina küllaltki kallid, siis tasub ost enne korralikult läbi mõelda. 

Sellel hooajal teeb jakimoes ilma näitkes leopardimuster ning veinipunane värvitoon. Samuti näeb maskuliinseid lõikeid ning militaarstiilist insipireeritud jakke ning mantleid. 

Esmalt aga sügistest klassikutest

Kindlasti on nii kevadel kui varasügisel esimesel kohal trentšmantlid. See on ühest küljest väga praktiline valik, sest korralik trentšmantel peab ühtaegu nii tuult kui vihma, on moeklassika, mis ei lähe kunagi moest ja teiset küljest võib seda kanda nii teatrisse minnes kui koeraga jalutades. Selle sügise uudiseks on kindlasti lühikesed trentšjakid, mis sobivad just neile, kellele mantlit kanda ei meeldi. 

Kellele aga trentšmantel tundub liialt konservatiivne valik, siis klassikaks on saanud näiteks ka nahktagid ning piloodijakid. Neist viimased on eriti populaarsed algaval sügishooajal ja seda just khakirohelises värvitoonis. Mis puudutab nahktagisid, siis must on kõige kindlam valik. Must ja motikastiilis jakk on eriti trendikas hankida veidi pikema mudelina. Üldmulje peaks olema selline nagu oleks seljas kallima paar numbrit veidi liiga suur nahktagi. 

Naiselike mudelite puhul on trenditoonid veinipunane ning materjal seemisnahk 

Sügisklassikuks on kindlasti ka parkad, mis igal hooajal järjekindlalt uuesti välja ilmuvad. Parka sobib hästi just sellisele inimesele, kes eelistab vabamat stiili ning ei viitsi eriti riietusele tähelepanu pöörata. Näiteks sobib parka kodustele naistele, kes päeval lapsega palju väljas viibivad ning seetõttu vajavad sellist ülerõivast, mis elaks ühtmoodi üle nii vihma, tuule kui liivakastid. 

Kui trentšmantel, nahktagi ja piloodijakk on küllaltki turvalised valikud, siis sügise kõige ohtlikum jakivalik on ilmselt leopardimustriga ülerõivad. Leopardimuster on üldse üks kõige ohtlikumaid mustreid ning enamasti astutakse seda kandes kahe jalaga ämbrisse. Seda arvesse võttes peaks meelde jätma, et ülejäänud riietus olgu väga tagasihoidlik ning muid moeröögatusi selga panna ei tohiks. 

Kui ilmad jahedamaks lähevad, siis on moepildis tagasi kipperijakid ning muidu meestemoest inspireeritud villased poolmantlid. Samuti on üle paari aasta taas tagasi militaarstiilist inspireeritud jakid. 

Väga populaarsed on ka tviidjakid, mis peaksid oma olemuselt olema meele järgi ka vanemate naiste seas, kes piloodijakki või mõnda muud moeröögatust eluilmaski selga ei paneks. 

Kõrged trendipunktid annab aga ka (kunst)karusnahast jakid. Kuigi need on moepildis olnud juba õige mitu aastat, on (kunst)karusnahk jätkuvalt ääretult populaarne ning sobib hästi just hilissügisesse. 

Vaata kõige moodsamaid-soodsamaid jakke, mis meie kaubandusest saada, täpsemalt juba 1182 blogist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles