Galerii ja video: Klubi Teater tähistas meelelahutuse koorekihi ja sõpradega võimsalt enda 5. sünnipäeva!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pidu kui ei kunagi varem: Möödunud reedel, 2.09 kogunes Eesti meelelahutuse koorekiht klubisse Teater, et koos klubiga nende 5. sünnipäeva tähistada!

Foto: Jaanar Nikker

Eesti säravaim ööklubi Teater tähistas reedel koos oma sõpradega vaieldamatult aasta säravaima klubiüritusega oma 5. sünnipäeva!

Kihisevalt elevust tekitava alguse sünnipäevapeole tõi Moët & Chandon! Peol olid kohal paljud tuntud näod nii meediast, poliitikast, muusika-, kui ka moemaailmast, kes täpsemalt, seda uuri galeriist!

Foto: Jaanar Nikker

Viis aastat täis säravaid pidusid, koos live-kontsertide, rahvusvaheliste staaride, akrobaatide, mustkunstnike, padjasõdade ja palju muuga on seljataga ning klubi Teater tähistas seda aasta suurejoonelisima ja säravaima õhtuga! 

Foto: Jaanar Nikker

Peol seltskonda pakkunud kaunid Hõbe Vodka diivad jagasid meeliergutavat tervitust, et pidu veelgi lõbusamalt hommikusse saata!

Foto: Jaanar Nikker

Sünnipäeva puhul olid klubi Teatrit  õnnitlema tulnud mitmed tuntud näod, teiste hulgas Eesti nägusaim meesartist Uku Suviste, ülemaailmselt modellimaailmas laineid lööv Alexandra Tikerpuu, tantsumaailmas auhindu ja tuntust kogunud Mairold Millert, mitmel rindel tegutsev Artur Veeroja, kes oli käevangu haaranud imekauni Sandra Daškova, moelooja ja saatejuht Anatoli Ein ja paljud teised!

Foto: Jaanar Nikker

Sünnipäevapeol pakkusid live-esinemist klubi Teatri läbi aegade populaarseimad artistid, rohkelt võis näha sünnipäevaüllatusi, kohal olid kõik klubi Teater veetlevad diivad ning loomulikult kogu Eesti meelelahutusmaailma koorekiht!  

Vaata pilte ja videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles