Välgutabamuse saanud ameeriklane: “Mu elu päästis auto. Või ingel?”

Kärt Devaney
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aaspere mõisaalleel välgutabamuse saanud puu tuletas Rickile meelde elu haprust.
Aaspere mõisaalleel välgutabamuse saanud puu tuletas Rickile meelde elu haprust. Foto: Erakogu

Paari nädala eest Aasperes äikesetormi sattunud ning välgutabamust tunnistanud ameeriklane on jätkuvalt juhtunust šokis ja kirjeldab läbielatut kui üleloomulikku kogemust.

Aaspere mõisa viival alleel sai välgutabamuse kaks puud, mis jäid ilma mõnedest okstest, lisaks sai pihta põnevat loodusnähtust tunnistanud ameeriklase Ricki Ford Excursion. Mehe sõnul lõi tema auto sisemus eriliselt valgeks, kaks välgunoolt põrutasid üksteise kõrval seisvatesse puudesse mõnesekundilise vahega. Ta pakkus välja, et auto aitas pikselöögi maasse juhtida.

Mehe sõnul ei usu ta elus õnnetustesse, vaid teadusse ja ettemääratusse. Ekstreemsest olukorrast läbi tulnud mees ütles, et on õnnelik, et üldse elus on, kuna esmalt tabas välk puud, lõhkus selle täies pikkuses ning lõi siis auto vasakpoolsesse esirehvi ning mõni sekund hiljem puusse auto kõrval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles