Postimees teeb otseülekande Garage48 ürituselt (1)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel toimub Ülemiste linnakus Tallinnas SpaceX Sündmustekeskuses VUNK Garage48 arendusnädalavahetus, kuhu on kokku kogunenud üle 120 inimese. Finaalüritust saab Postimehe vahendusel otseülekandes jälgida pühapäeval kell 17.30.

Hackathonile on tulnud osalema arendajad, disainerid, turundajad, projektijuhid ning visionäärid, kellel kõigil on soov arendada enda ideed või leida uusi meeskonnakaaslasi. Võistlustules on 18 meeskonda, kes töötavad kõik intensiivselt oma projektide kallal.

VUNK Garage48 hackathon on klassikaline 48-tunnine ideest-prototüübini üritus. Tihe programm soosib neid startuppe, kellel on hästi läbimõeldud ideed ning tugevad ja motiveeritud founderid.

Hackathoni võitjad pääsevad edasi meeskondade valideerimisse, kust omakorda kõige tugevamad pääsevad kuu aega kestvasse kiirendifaasi. Lisaks mentorlusele ja Telia kaudu turule pääsemisele, on võitjatele ette nähtud ka osalusvaba auhinnaraha 30 000 eurot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles