Soomes sõitis joobes nooruk öösel autoga läbi maja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Soome politsei

Ida-Soomes, Joensuus kaotas alkoholi joobes 18-aastane ööl vastu eilset kurvisel teel oma auto üle kontrolli ja sõitis läbi Ranta-Mutalantiel asuva elumaja vastu õue pargitud teist autot ja süttis põlema. Majas viibinud 60. aastates abielupaar ja nende koduloomad jäid õnneks ellu, vahendab Yle.

Vahejuhtum leidis aset kella kahe ajal öösel. Auto möödus vaid paarikümne sentimeetri kauguselt majas maganud meesterahvast ja meetri kauguselt tema abikaasast, kes istus samas toas diivanil. Paari kaks koera ja kass ei saanud samuti vigastada.

Nende magamistuba hävines täielikult, samuti puitkonstruktsiooniga maja kaks välisseina ja üks sisesein.

Esimesena sündmuskohale saabunud politseiametnikud kustutasid leekides sõiduki. Päästjad said juhi autost kätte ja ta toimetati haiglasse.

Ida-Soome Politsei uurija Kimmo Kinnuneni sõnul on taoline juhtum tema pika karjääri jooksul esimene. Noorukile määratakse süüditustus sõiduki joobes juhtimise ja liiklusohutuse tõsise rikkumise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles