Kaks purjus Vene kodanikku mürgeldasid Kasahstani lennukis

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Air Astana reisilennuk
Air Astana reisilennuk Foto: Wikimedia

Kaks purjus Venemaa kodanikku korraldasid Kasahstani lennufirmale Air Astana kuuluvas reisilennukis mürgli.

Esmalt nad kaklesid 10 000 meetri kõrgusel lennanud lennukis, seejärel lõhkusid ära illuminaatori siseklaasi ja rebisid puruks lennukisalongi seinavooderduse, kirjutab tänane ajaleht Vremja.

Väljaande andmetel leidis märul aset ööl vastu 3. veebruari lennukis, mis oli teel Almatõst Moskvasse.

2. veebruari hilisõhtul, kui lennuk oli veel Almatõ lennuväljal, sattusid maapealseid teenuseid pakkuvate töötajate vaatevälja kaks jokkis reisijat, kes ronisid lennukisse.

«Meie kaastöölistel polnud põhjust mehi lennukisse mitte lubada – nad käitusid väga viisakalt ja adekvaatselt. Pardatöötajad küsisid, kas nad tunnevad endast normaalselt?» vahendab ajaleht.

Kohe pärast õhku tõusmist teatasid stjuardessid lennukimeeskonna komandörile, et kaks reisijat hakkasid karjuma, õiendama, alkoholi pruukima ja suitsetama, mis lennukis on kategooriliselt keelatud.

«Pärast kaklesid nad teineteisega. Neile tehti suuline märkus ja hoiatati lubamatu käitumise põhjustavate tagajärgede eest. Mehed hakkasid siis naabreid rusikatega taguma,» rääkis ajalehele Air Astana asepresident Bella Tormõševa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles