Paarid tunnistavad, mis oli nende esmamulje oma kaaslasest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

See ei olegi alati nii romantiline, kui võiks mõelda. Whisper kogus naiste ja meeste esmamuljed, kui nad oma kaaslast nägid. Mida sina oma partnerist esimesel kohtumisel arvasid?

«Kui ma esimest korda oma meest nägin, siis ma ei uskunud kunagi, et ta võiks minu omaks saada. Ma arvan siiani, et see on liiga hea, et tõsi olla.»

«Kui ma esimest korda oma meest nägin, siis ma mõtlesin, et ta ei ole väga atraktiivne, aga ta on kena. Pärast seda, kui ma olen teda tundma õppinud, vaatan teda ja mõtlen, et ta on ikka väga kuum mees.»

«Kui mu kutt mind esimest korda nägi, siis ta mõtles, et ma olen pilves, aga tegelikult ma ei ole mitte kunagi ühtegi narkootikumi proovinud. Ma olen lihtsalt natukene imelik ja me oleme praeguseks koos olnud kaks aastat.»

«Sellest hetkest saadik, kui ma oma meest esimest korda nägin, olen ma oma peas meie ühist tulevikku ette kujutanud.»

«Kui ma esimest korda oma tüdruksõpra kohtasin, siis ma arvasin, et ta on gay.»

«Mu kutt ei tea, et esimest korda, kui ma ta pilti nägin, siis ma lükkasin selle ekraanil vasakule.»

«Ma teadsin, et ma armun temasse esimesest silmapilgust peale.»

«Ma mäletan, et kui ma esimest korda teda kohtasin, siis me ei rääkinud, vaid lihtsalt vaatasime üksteist ja naeratasime. See oli täiuslik.»

«Kui me esimest korda kohtusime, siis mu kutt ütles mulle, et ma olen ikka kõvasti ilusam päriselus kui piltidel.»

«Mu kutt ütles mulle esmakohtumisel, et ma olen «crazy bitch». Neli aastat hiljem ja midagi ei ole muutunud, ma olen ikka veel «crazy bitch» ja tema on koos minuga.»

«Mu kutt on ainuke mees, kes ei üritanud mind esimesel kohtumisel kohe voodisse saada. Ma teadsin, et hakkan teda armastama.»

«Esimene asi, mida ma märkasin olid tema ilusad silmad. Nüüd on meie pojas samasugused kõige ilusamad silmad maailmas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles