Valimisreklaam tõi Savisaarele kahtlustuse (2)

Karin Kangro
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhtiv riigiprokurör Steven-Hristo Evestus (esiplaanil vasakul) vastas eile ajakirjanike küsimustele Edgar Savisaarele uue kahtlustuse esitamise kohta riigiprokuratuuri hoonest teisele poole teed jäävas pargis.
Juhtiv riigiprokurör Steven-Hristo Evestus (esiplaanil vasakul) vastas eile ajakirjanike küsimustele Edgar Savisaarele uue kahtlustuse esitamise kohta riigiprokuratuuri hoonest teisele poole teed jäävas pargis. Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar saab uue kuriteokahtlustuse seoses ligi 200 000 euro Tallinna linna eelarveraha kasutamisega enda valimisreklaamiks. Temaga koos Hiiu jalgpallistaadioni avamise plakatil poseerinud abilinnapea Arvo Sarapuu ja kõrge linnaametnik Jaanus Mutli peavad oma saatust selles kriminaalasjas ootama veel järgmised paar nädalat.

Ehkki 2014. aastal Nõmmel kandideerinud Sarapuu ja hobikorras jalgpallikohtuniku ametit pidav praegune Tallinna ettevõtlusameti osakonnajuhataja Mutli maksid oma osa sellest 11 000 eurot maksnud Hiiu staadioni reklaamist tagasi, ei tähenda see nende kriminaalvastutusest pääsemist.

Riigiprokuratuur peab siin lähinädalatel langetama sisulise otsuse, kas ja milles neid kahte kõrget linnaametnikku kahtlustama hakatakse. Ekslinnapea Savisaarega on asjalood selles juhtumis praeguseks selged.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles