Politsei otsib Valgamaal kadunuks jäänud 69-aastast meest

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaal kadunuks jäänud Taivo.
Valgamaal kadunuks jäänud Taivo. Foto: Politsei

Politsei palub kaasabi selgitamaks möödunud nädalal Valgamaal Puka vallas kodust lahkunud ja siiani naasmata 69-aastase Taivo asukohta.

Naabrite sõnul nähti Taivot viimati möödunud nädala reedel. Laupäeval oli ta helistanud naabrinaisele, kuid pärast seda on mehe telefon välja lülitatud ning tema asukoht teadmata. Tal on kaasas rahakott, kuid oma pangakaardi jättis ta koju. Taivo auto seisab tema kodu juures Puka vallas Aakre külas ning suure tõenäosusega liigub ta jalgsi.

Taivo on 190 cm pikk ja tugeva kehaehitusega. Arvatavalt on tal seljas heledam jope, teksapüksid ning peas rohekas nokkmüts. Mees tarvitab igapäevaselt ravimeid ja ei ole teada, kas või kui palju tal neid kaasas on, mistõttu võib tema elu ohus olla.

Eilse päeva jooksul kontrollis politsei mehe kodu ja selle ümbrust Aakre külas ning täna on koos kohalike elanikega jätkatud maastikuotsingutega samas piirkonnas. Politsei on vestelnud mehe lähedastega ja sõpradega, kellega Taivo aga ühendust ei ole võtnud ja kes ei oska aimata, kuhu ta liikuda võis. Samuti on vesteldud lähedalasuvate kaupluste müüjatega ning vaadatud läbi sealasete turvakaamerate salvestused, kuid mehe liikumine neile kahjuks peale jäänud ei ole.

Kõigil, kes on Taivot pärast 9. septembrit näinud või oskavad anda infot tema liikumiste kohta palutakse helistada telefonil 51943220 või hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles