Pärnu peatreener noormängijatest: kui ma vaatan Kalju pinki, tilgub süda verd

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Linnameeskonna peatreener Marko Lelov.
Pärnu Linnameeskonna peatreener Marko Lelov. Foto: Tanel Pihelgas

Pärnu Linnameeskonna peatreener Marko Lelov, kes on ühtlasi ametis Eesti U19-jalgpallikoondise peatreenerina, avaldas pärast eilset kohtumist Nõmme Kaljuga kurbust selle üle, et mitmes Eesti klubis istuvad noored mängijad pingil, ehkki võiksid hoopis saada vajalikku mängukogemust tabeli teise poole meeskondades, vahendab ERR Sport.

«Kui võtta nüüd meie võistkonda, siis on päris palju noormängijaid, on amatöörmängijaid ja on ka mängijaid, kes tahavad jalgpallis veel edasi jõuda,» rääkis Pärnu peatreener ETV teleülekandes pärast mängu. «Selles suhtes on mingisugune põhi meil olemas, aga samas ju oleks vaja juurde mängijaid, kelle eesmärk jalgpallis oleks kõrgem ja ma arvan, et need võiksid olla noored ja andekad mängijad.»

«Pärnus neid nii kiiresti peale ei kasva, aga kui ma vaatan näiteks Nõmme Kalju pinki, kus paljud mängivad duubli eest ja täna ka ei saanud mängida, siis mu süda tilgub verd Eesti jalgpalli pärast. Noori ja andekaid on Eestis küll, aga samas mängivad duublite eest, miks nad ei võiks mängida siin Pärnu eest ja see liiga oleks palju tugevam,» arutles Lelov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles