Nõukogu: ametiauto hange pole meie teema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu haigla nõukogu esimees Enn Raadik.
Pärnu haigla nõukogu esimees Enn Raadik. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Postimees palus seoses Pärnu haigla juhi Urmas Sule väljakuulutatud ametiauto riigihankega kommentaari ka haigla nõukogult. Nõukogu esimees Enn Raadik (pildil) sõnas aga, et sõidukihanke teema on puhtalt juhatuse oma ja seega tuleks küsimused neile saata. Paraku ei soostu juhatus endiselt enamikule küsimustele vastama.

Eilne Postimees kirjutas, et Pärnu haigla juht ja haiglate liidu juhatuse esimees Sule kuulutas välja riigihanke, milles suunab oma uue sõiduki liisingulepingu sujuvalt külluslike lisadega, üle 46 000 euro maksva Volkswagen Passat Alltracki juurde. Hanke suunatus on sedavõrd ilmne, et selle juures on toodud kaks näidistoodet, millest pakkuja võiks lähtuda: Škoda Superb Combi ja Volkswagen Passat Alltrack. Paraku välistab nõutava lisavarustuse nimekiri Škoda, sest elektriliselt kokkuklapitavat kärukonksu tootja sellele ei paku. Passat Alltrackile on võimalik selline vidin soetada täiendava 846 euro eest.

Haigla nõukogu esimees Raadik ütles, et küsimused tuleb siiski suunata juhatusele, sest nõukogu järgib oma tegevuses haigla põhikirja ning see riigihange ei ole nende teema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles