Pankrotis Meresuu spaa 98 töötajat said koondamishoiatuse

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meresuu spa
Meresuu spa Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Meresuu spaa pankrotihaldur edastas töötukassale ja ligi sajale spaa töötajale koondamishoiatuse, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Pankrotihaldur Martin Krupp ütles ERR-i venekeelsele uudisteportaalile, et koondamishoiatuse sai 98 töötajat, kuid see ei tähenda automaatselt koondamist.

Krupi sõnul on kaks võimalikku arengut. «Spaa ostja saab selle koos kehtivate töölepingutega või siis teeb töötajatega uued lepingud ja nad saavad kompensatsiooni töötukassast, kuid jätkavad tööd juba uues firmas,» kinnitas Krupp.

Loe pikemalt ERRi uudisteportaalist.

Ida-Virumaale Narva-Jõesuusse endisesse Kreenholmi puhkebaasi rajatud Meresuu spaahotell avati 2008. aastal. Majutusasutuses on 11 korrust 109 toaga ning selle ehitus läks toona maksma ligikaudu 16 miljonit eurot. Tänavu mais kuulutas Viru maakohus välja Egeria Kinnisvara pankroti, võlanõuded ulatuvad 17 miljoni euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles