Parvlaevareisijaid ootab paar nädalat segadust (1)

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
St. Ola Rohuküla sadamas.
St. Ola Rohuküla sadamas. Foto: Erik Prozes

TS Laevad hakkab parvlaevakliente teenindama ajutistest konteineritest ja hooajaliselt palgatud suunajatega, sest Tuule Reiside klienditeenindussüsteemide mahavõtmine ja uute paigaldamine võtab aega kuni kaks nädalat.

Kuigi TS Laevad peavad juba nädala pärast tagama reisijate parvlaevaveo töö õlitatud kellavärgina, polnud reedel Rohuküla sadamas ümberkorraldustööde märke palja silmaga näha. Kuna parvlaevaärist taanduma sunnitud Vjatšeslav Leedole kuuluv Tuule Reisid müüb oma viimase pileti 30. septembril enne südaööd, peab uus operaator TS Laevad kuni selle ajani sõna otseses mõttes sadama värava taga passima.

Tüliga lahkuv Leedo pole kuni selle loo ilmumiseni veel andnud oma järeltulijale luba enne 1. oktoobrit kassaruume ja läbipääsupunkte üle võtta. See näib ka loomulik, sest lepingu järgi peab tema hallatav piletimüügisüsteem töötama kuni viimase klõpsuni ilma häireteta. Seetõttu paigutab TS Laevad kõigisse nelja saarte laevaühendust teenindavasse sadamasse – Rohukülla, Heltermaale, Virtsu ja Kuivastusse – konteineritesse ehitatud kassad ja rajab ajutised teenindussüsteemid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles