Klavani konkurent tõmbas endale vee peale?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mamadou Sakho
Mamadou Sakho Foto: AFP / Scanpix

Liverpooli keskkaitsja Mamadou Sakho andis sotsiaalmeediakanalis Snapchat mõista, et on täiesti terve ning valmis jalgpalliväljakule astuma. Tegemist oli vastusega Liverpooli peatreener Jürgen Kloppi öeldule, kus ta sõnas, et Sakho pole veel füüsiliselt valmis naasma.

Kell kolm hommikul tehtud postitustes kirjutas Sakho, et näeb metsikult vaeva, kuid on kõigest vaikinud, sest tahab meedia asemel rääkida jalgpalliväljakul. «Räägin teiega, kes te mu situatsioonist aru saate, peagi. Olen endiselt Liverpoolis õnnelik, kuid tahan saada võimaluse taas jalgpalli mängida.»

«Ma aktsepteerin oma olukorda, kuid ma ei saa nõustuda valega. Fännid väärivad tõde. Olen kuus kuud vaikinud…,» andis Sakho mõista, et tema koosseisust väljajätmine on tingitud millestki, mida vähesed teavad.

«Olen juba kolm nädalat terve olnud. Lõpetasin oma taastusravi ning nad ei taha, et mängiksin isegi duubelmeeskonna eest. Miks, seda ma ei tea,» jätkas ta.  Keskkaitsja probleemid algasid möödunud hooaja lõpus, kui talle määrati UEFA poolt positiivse dopingproovi tõttu võistluskeeld.

Hiljem see küll tühistati, ent siis läks ta tülli Kloppiga, kuna ei pidanud kinni meeskonnasisestest reeglitest. Siis sai ta vigastada, kuid tundus, et Klopp on talle andestanud ning annab peagi talle uue võimaluse. Kuidas möödunud öised postitused seda mõjutavad, saab näha juba peagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles