Pärnumaal juhtus raske liiklusõnnetus, hukkus 25-aastane juht

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaal hukkus õnnetuses 25-aastane juht
Pärnumaal hukkus õnnetuses 25-aastane juht Foto: Lääne prefektuur

Täna kella 4 paiku hukkus Pärnumaal Tõstamaa alevikus Varbla maanteel liiklusõnnetuses 25-aastane mees.

Täna varahommikul kell 4.16 sai häirekeskus teate, et Pärnumaal Tõstamaa alevikus Varbla maanteel on sõiduauto BMW teelt välja sõitnud. Esialgsetel andmetel tuli sõiduk Varbla poolt ning kaldus kurvis suure kiiruse tõttu vastassuuna vööndisse ja seejärel tagasi pärivööndisse, kust paiskus lõpuks vastu aiaposte. Juht hukkus sündmuskohal. Üks kaasreisijatest toimetati haiglasse ning teine on lubatud kodusele ravile. 

Pärnu politseijaoskonna juhi Andres Sinimeri sõnul on tegemist väga traagilise õnnetusega. «Sõidukist leiti mitmeid alkohoolsete jookide pudeleid ning on põhjust kahtlustada, et ka juht ei olnud kaine. Samuti esialgsetel andmetel ei kasutatud sõidukis nõuetekohast turvavarustust. Suurel kiirusel kitsal asulasisesel teel kihutamine on äärmiselt vastutustundetu, kuna pannakse ohtu nii ennast kui kaasliiklejaid,» sõnas Sinimeri.

«Autos hukkus 25-aastane Taavi. Teame veel nii palju, et hukkunu avalikul Facebooki profiilil on kirje, et eile õhtul viibis ta Iklas niiöelda alkoholituuril,» lisas Sinimeri ERRi uudisteportaalis

«Tunneme südamest kaasa hukkunu lähedastele,» lisas politseijaoskonna juht.

Õnnetuse täpsemad asjaolud selgitab välja menetlus, mida juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.

Copy
Tagasi üles