Meestele: viis näpunäidet pika habeme kasvatamiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Novembris on taas habemekuu ning mehepoegadel on viimane aeg hakata selleks valmistuma. Järgnevad näpunäited on juhuks, kui kuu aega habet kasvatada tundub liiga suure katsumusena.

1. Lase habemel vohada!

Tugeva habeme kasvatamine võtab aega vähemalt kuu, nii et oktoobri keskel habet ajades kasvab novembri lõpuks korralik habe. Et näha, milliseks võib habe kasvata, soovitatakse esimese kuu jooksul habeme vormimisest hoiduda.

2. Nahk on prioriteet.

Mehed peavad hoidma oma nahka samamoodi nagu naised. Kui sa pole kindel, kas sul on kuiv, rasune või tundlik nahk, siis võid seda küsida oma juuksuri käest.

3. Niisutada, niisutada!

Oma näokarvade tundmine ja juuksurilt info saamine on kaks olulist faktorit sinu habeme täispotentsiaali saavutamiseks. Igapäevane niisutamine on pea kohustuslik. On miljoneid valikuid naha niisutamiseks, kuid kõige paremaks vahendiks on kookosõli. See on naturaalne, lõhnab hästi ja lisab kõik vajalikud toitained.

4. Võitle sügelusega.

Kui sa tunned, et pärast natukest habemekasvatamist hakkab nägu sügelema, siis vajab see kõigest niisutust. Pole mõtet esimese sügeluse pärast pardlit kätte võtta.

5. Kujunda vastavalt soovile.

Pärast kõiki neid samme on sul nüüd terve ja pikk habe. Nüüd on aeg alustada habeme kujundamist. Paljudele meestele meeldib täishabeme välimus, kuid on ka neid, kellele meeldivad terava otsaga habemed. Valik on sinu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles