Katrin Sangla: Eesti naisi ei vaeva meeletu igavese nooruse kutse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirjalt Kroonika ilmus PIN-UP-stiilis 2015. aasta staarikalender. Sel puhul peeti pidu Mannala Roosas. Kalendrikaunitarid stiliseerisid ja meikisid Katrin Sangla ja Gerly Tinn
Ajakirjalt Kroonika ilmus PIN-UP-stiilis 2015. aasta staarikalender. Sel puhul peeti pidu Mannala Roosas. Kalendrikaunitarid stiliseerisid ja meikisid Katrin Sangla ja Gerly Tinn Foto: Tiit Mõtus

Eesti tippmeigikunstnik Katrin Sangla pajatab Naistelehe veergudel, et kuigi tema rõivanumber on kõikunud 36 ja 44 vahel, pole see teda kunagi takistanud end ilusana tundmast.

Foto: Stan R./Anita Paukson

Katrin rõhutab, et tegelikult peaksime ikka ja jälle pigem oma sisemise ilu poole pürgima.

«Kui aeg võtab välimuse, jääb meestele karisma ja naistele sisemine ilu. Juhul, kui need kaks asja on kunagi üldse olemas olnud,» naerab Katrin. «Seejärel pole välimus enam nii oluline, jääb alles just see, kes sa tegelikult oled - maskide, õpitud käitumise ja muude erinemisvõimalusteta.»

Foto: Viktor Burkivski

 Katrini arvates salvestub inimese iseloom kortsukestena näkku ja kehavormid näitavad tervist. «Loodus on andnud inimestele erineva struktuuri, nagu loomadele - mõnele meeldivad hurdad, mõnele kääbuspuudlid. Tõsi on see, et puudlist hurta ei saa.»

Naine on reisinud mööda mailma ja teab, et vaesemates kogukondades kaunistab inimesi naeratus ja et tegelikult võiks eestlasedki neid endale eeskujuks võtta.

Samuti on Katrin kindel, et Eesti naisi ei vaeva meeletu igavese nooruse kutse. «Ja need, kes selle poole püüdlevad, jäävadki rohkem meelde. Tegelikult on mujal maailmas see surve palju, palju suurem.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles