Reaalgümnaasiumi hoolekogu mõtteid

, RRG hoolekogu liige, lapsevanem
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Tamm.
Piret Tamm. Foto: Erakogu

Olukorras, kus Rakvere koolides on toimunud lastevanemate üldkoosolekud ja linnavalitsus on tutvustanud mõtteid tulevastest võimalikest muutustest linna haridusmaastikul, on põhjust avaldada Rakvere reaalgümnaasiumi (RRG) hoolekogu arvamus.

RRG hoolekogu on haridusteemalise diskussiooni poolt. Oleme aastaid panustanud aega ning energiat, et kaasa mõelda. Tahame veelkord väljendada, et meie eesmärk on leida ühiselt kogukonnale parim arengutee.

Rakvere vajab hariduse vallas muutusi ja see puudutab kõiki. Me ei saa arenguid vaadata ainult ühe kooli või ühe vanuserühma osas. Meie linnas ei ole kiirustatud kinni haarama riigi pakutavast riigigümnaasiumi loomise võimalusest. RRG hoolekogule paistab, et aastaid muutumatuna püsinud Rakvere koolisüsteem on kujunenud kinniseks ringiks, kus tulevikku vaatavat visiooni ei ole kaua loodud. Kindlam on astuda, kui tead, kuhu oled teel, nagu ütleb Karupoeg Puhh.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles