Technopolis Ülemiste investeerib uue büroohoone ja parkimismaja ehitusse 18 miljonit eurot

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõõtsa 12 büroohoone
Lõõtsa 12 büroohoone Foto: Technopolis Ülemiste AS

Tallinna lennujaama külje all asuva Ülemiste City ärilinnaku suurarendaja Technopolis Ülemiste AS investeerib 13,6 miljonit eurot uue 13korruselise büroohoone ja 4,2 miljonit uue parkimismaja ehitusse. Mõlema objekti valmimistähtaeg on 2018. aasta keskpaik.

«Investeeringute eesmärgiks on panustada paralleelselt nii uutesse äripindadesse kui ka linnaku üldise keskkonna paremaks muutmisse,» sõnas Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov. «Meie käesoleva aasta suurimaks arendusprojektiks saab Lõõtsa tn 12 büroohoone ehitus, mille valmimisel lisandub Ülemiste Citysse vähem kui kahe aasta pärast ligi 10 000 m² uut kontoripinda.»

Samal ajal käivitub 12 000 m² parkimismaja ehitus, kus jagub tulevikus kohti ca 430 autole. Parkimismaja kerkib aadressile Lõõtsa tn 11.

Mõlema objekti investeerimisotsus jõustub lõplikult pärast ehitusloa väljastamist.

AS Technopolis Ülemiste on endise Dvigateli tehase territooriumile loodud Ülemiste City suurarendaja. Linnakus tegutseb täna üle 300 ettevõtte ning seal on endale töökoha leidnud ca 7000 töötajat. Technopolis Ülemiste AS kuulub 51 protsendilise osalusega Soome börsifirmale Technopolis Plc ning 49 protsendilise osalusega AS-le Mainor Ülemiste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles