Neli fotot, mis rikuvad su tutvumisprofiili

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Vallalised inimesed teavad, kui frustreeriv võib olla sadade tutvumisprofiilidega tutvumine ning nende hulgast lühikese aja ja vähese informatsiooni põhjal võimaliku partneri valimine. On teatud tüüp pilte, mida peaks aga igal juhul vältima, et mitte oma šansse kohtinguäpis maha mängida.

Business Insideris jagab oma teadmisi kohtingusaidi Bumble looja Whitney Wolfe, kes loetleb neli fotot, mis peaksid meie profiilidelt kaduma.

  1. Peegliselfid. Kui sa oled kunagi teinud mõne selfi, siis tõenäoliselt oled sa süüdi ka peegliselfi tegemises. Kellelegi aga ei meeldi need, nii et võta kohe seda tüüpi foto oma profiililt maha.
  2. Grupipildid. Jah, võibolla oli see su elu lõbusaim õhtu või sa tahad näidata, kui palju vahvaid sõpru sul on. Jäta profiili alles maksimaalselt üks selline pilt, muidu võib juhtuda, et keegi ei saa aru, kes sina seal pildil oled ning silma jääb hoopis su sõber.
  3. Sina ja «teine naine». Meil kõigil on minevik ja paljudel meist vastassoost sõbrad, kuid foto, millelt pole aru saada, kas sa poseerid sellel oma eksi, õe või emaga, on lihtsalt segadusse ajavad. Jäta välja pildid teiste naiste (või meestega) või kui sa tõesti ei suuda vastu panna, siis märgi kindlasti oma tutvustusse, miks sellise valiku tegid.
  4. Loobu tiigritest. Aitab juba neist loomapiltidest. Tiigrid on küllalt kannatanud.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles