Lapse üksi jätnud ja peole läinud ema arreteeriti

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidutsemine
Pidutsemine Foto: SCANPIX

Briti naine arreteeriti Mallorcal, sest ta jättis oma lapse ööseks üksinda ja läks ise klubisse, kus ta pidutses varaste hommikutundideni.

Hispaania politsei arreteeris 25-aastase ema, kui viimane hommikul peolt hotelli jõudis. Probleemile juhtisid tähelepanu hotelli teised külalised, kes kuulsid lukustatud ukse tagant lakkamatut nuttu, vahendab The Local.

Hotelli personal kutsus kohale politsei, kes tuppa sisenes ja üritas seitsmeaastast last lohutada. Laps oli väga ärevas seisundis. Ta rääkis politseile, et see ei olnud esimene kord, kui ta selle puhkuse ajal üksinda on jäetud.

Politsei üritas ka ema ümbruskonna peokohtadest leida, kuid edutult. Ta saadi kätte, kui ta kell pool kaheksa hommikul tagasi hotelli tuli. Naine arreteeriti ning talle esitati süüdistus lapse üksijätmises. Laps anti aga lastekaitse organisatsiooni esindaja kätte ning jääb sinna seni, kuni tuleb mõni sugulane, kes ta endaga kaasa võtab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles