Face of Beauty International 2016 Mongoolias - Eestit esindab Kelly Kangur

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Algas rahvusvaheline iludusvõistlus Face of Beauty International 2016 Mongoolia pealinnas Ulanbataris. Eestit esindab võistlustel Kelly Kangur. 

Foto: Leo-Sergei Täht

Kelly Kangur on Face of Beauty Estonia 2016 tiitli omanik

Kaunitar esindab meie riiki maailma Top 10sse kuuluval iludusvõistlusel. 4. oktobril toimus esimene ametlik pressikonverents, kus jagati võistlejatele missilinte kuhu on kirjutatud võistluse nimi, logo ja riik, mida neiu esindab.

Foto: Leo-Sergei Täht

Täna tutvustatakse näitsikutele Mongoolia rahvakunsti ja kultuuriväärtusi, toimub ka Safe Mazaali (Mongolia karude erilliik)  - heategevusprojekti tutvustus, mille lühikokkuvõtte valmitasid tüdrukud oma videoklipis juba kodus olles.

Foto: Leo-Sergei Täht

Kandidaate ootavad ees veel «I AM ME» workshop toad, mille edukal sooritamisel väljastatakse neile ka vastav sertifikaat. Lisaks toimuvad talendivooru õhtu ja heategavusoksjon.

Foto: Leo-Sergei Täht

Ees ootavad ka «Exclusive Face of Beauty International 2016 EVENT», «The VIP Lingerie & Fashion Show», mis toimuvad Event Hall Mongolia uhkes ballisaalis.


 
 Foto: Leo-Sergei Täht

8. oktoobril toimub suurejooneline finaal. Hojame Eestile pöialt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles