Räpakalt tegevust alustanud kuulus kiirsöögikoht pani uksed kinni (1)

Hanneli Rudi
, Tarbija toimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KFC jaoks algas Balti turu vallutamine tõsiste probleemidega.
KFC jaoks algas Balti turu vallutamine tõsiste probleemidega. Foto: SCANPIX

Tuntud kiirsöögikoht Kentucky Fried Chicken (KFC) pani Riias kinni oma söögikoha, mis sai palju tähelepanu seal valitsenud  räpakusega.

Riia vanalinnas asuv Läti ainus Kentucky Fried Chicken pani 1. oktoobril oma uksed ajutiselt kinni, kirjutab mixnews. «Lähiajal on restoran suletud, et meie kokad saaksid omandada uusi teadmisi ja teised töötajad parandada oma oskusi. See on vajalik, et Läti KFC suudaks järgida ja täita ettenähtud nõudeid ja standardeid,» teatas ettevõte sotsiaalmeedia vahendusel.

Septembri keskel said Lätis avalikuks KFC Riia söögikohas tehtd fotod, mis andsid tunnistust seal valitsenud räpakusest. Läti veterinaar- ja toiduamet hakkas söögikohas valitsenud olukorda uurima, kuna 22. septembril sinna tehtud kontrolli ajal ei vastanud olukord sanitaarnõuetele. KFC hakkas Riias tegutsema mullu augustis ning see peaks laienema ka Eestisse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles