Inspireeriv juubelipidu: vaata Eesti kuulsustest valminud šokolaadimaale

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul Viru Keskuses toimunud aktsiooni käigus valmisid Fazeri šokolaadist portreed Tanja Mihhailova-Saarest, Anni Rahulast ja Teele Viirast.

Fazeri 125. juubeli puhul korraldatud sündmusel kunstnike Karl Markus Antsoni, Maria Sidljarevitši ja Alina Orava maalitud šokolaadist portreed kingiti modelliks olnud kuulsustele ning fotod šokolaadimaalidest hakkavad tänasest Fazer Eesti Facebookis Eesti lasterikaste perede heaks annetusi koguma.

«Iga 125 pildijagamise eest kingib Fazer Eesti paljulapselistele peredele kilo erinevaid maiustusi. Loodame, et kolm kaunist maali koguvad piisavalt jagamisi, et rõõm kvaliteetsest šokolaadist, mis neis peredes pole sugugi midagi iseenesest mõistetavat, jõuaks võimalikult paljude tublide lasteni,» sõnas Fazer Eesti müügidirektor Vladimir Sapožnin. Üritusel osales ka Eest Lasterikaste Perede Liidu juhatuse esimees Aage Õunap, kes edastas oma tänusõnad kõigile, kes tegid üritusel annetuse suurperede toetamiseks.

Kuna aktsioon korraldati seoses Fazeri 125. juubeliga, jagati Viru Keskuse külastajatele ka uusi eheda vahukoorega Fazer Desserts La Choco, La Almond ja La Caramel kooke – ühtekokku sõid sündmusest osa saanud keskusekülastajad ära 50 kilogrammi Fazer Desserts kooke ning laiali jagati enam kui 5000 kommi.

«Igaüks, kes tegi sündmuse käigus Eesti Lasterikaste Perede Liidule rahalise annetuse, sai kingituseks samuti ühe maitsva Fazer Desserts koogi – et rõõm sünnipäevapeost jõuaks ka tema pereliikmeteni,» rääkis Sapožnin.

Fazer Grupp on pereettevõte, millele pandi alus 1891. aastal, kui Karl Fazer avas oma esimese kohviku Helsinkis. Täna on grupi tooteportfellis valmistoidud, maiustused, pagari- ja kondiitritooted ning esindatud ollakse kaheksas riigis. Ettevõtte kaubamärkidest on Eestis tuntumad Karl Fazer, Geisha, Kodusai, Fazeri Must leib, Dumle, Tutti Frutti ja Marianne.

Käesoleval aastal tähistab Fazer 125. sünnipäeva ning eduka ettevõtte asutaja Karl Fazeri 150. sünniaastapäeva. Seoses juubeliga avas Soomes, Vantaas 1. oktoobril uksed ka omanäoline Fazeri külastuskeskus, annab kõigile külastajatele võimaluse tutvuda armastatud kaubamärgiga täiesti uudsel ja erilisel viisil ning seda ka eesti- ja venekeelsete ekskursioonide käigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles