Pildid ja video: koolitulistamise järgselt surnud poisi matusel olid «superkangelased»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika Ühendriikides sai möödunud kolmapäeval koolis surmavalt haavata kuueaastane Jacob Hall, kes maeti eile.

Lõuna-Carolina Townville`i koolis õppinud Hall viidi küll pärast koolitulistamist haiglasse, kuid ta suri möödunud laupäeval, edastab news.com.au.

14-aastane õpilane avas nimetatud koolis tule, mille tõttu kaks õpilast ja õpetaja said vigastada, Jacob Halli vigastused olid kõige raskemad.  Politsei teatel tabasid nad tulistaja, kes oli enne koolis tule avamist lasknud oma isa maha.

Eile jäeti Jacob Halliga hüvasti ja Oakdale´i baptistikirikusse kogunes 1500 inimest, kes olid riietunud «superkangelasteks» nagu Batman, Spiderman, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Hulk ja teised.

Poisi pere sõnul meeldis Jacobile mängida superkangelast ja olla õiglane, selle tõttu maeti ta oma lemmiktegelase Batmani kostüümis, poisi ema Renae Hall kandis Batmani kaaslanna Robini kostüümi.

Ema pidas kõne, milles sõnas, et Jacob oleks kindlasti oma tapjale andestanud ja ka tema andestab.

Matusel osalenud peresõbra David Blizzardi arvates on superkangelaste lood klassikalised hea halva vastu ning maailmas on palju kurjust, kuid headus võidab.

Townville´i koolis jätkub õppetöö täna ning piirkonna koolid hakkavad tähistama hukkunud Jacobi mälestuseks superkangelase päeva.

Halli pere on pärast lapse kaotust saanud annetustena juba üle 215 000 dollari.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles