Filmistaarid, kes ennast rollideks musklisse ajasid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Need viis kuulsust on näinud enda kehaga uskumatut vaeva, et saavutada vorm, mis õiglaselt kehastaks nende filmirolli. 

Kui kaua nad treenisid ning palju nad sõid, seda annab teada Men's Fitness.

1. Ryan Reynolds

Reynolds pidi kehastama eradetektiivi filmis «Blade: Trinity». Selleks nägi ta vaeva kolm kuud, treenides kuus päeva nädalas, et saavutada vastav vorm. Selle aja jooksul pidi ta igapäevaselt sööma 3200 kalori väärtuses toitu. Lõpptulemusena saavutas ta 11,3 kilogrammise musklimassi kasvu.

Ryan Reynolds
Ryan Reynolds Foto: outnow.ch

2. Chris Pratt

Pratt valmistus rolliks filmis «Galaktika valvurid», osaledes viiel kuul jõulistes treeningutes. Iga nädal oli tal neli kuni kuus päeva planeeritud jõutrenniks. Selle aja jooksul võttis Pratt alla 27,2 kilogrammi.

Chris Pratt
Chris Pratt Foto: outnow.ch

3. Hugh Jackman

Jackman valmistus oma koomiksikangelase «Wolverine» debüüdiks, treenides järjestikku kuus kuud. Tema päevane kaloraaž oli märkimisväärne 6000 kalorit, mille abil saavutas ta 11,3 kilogrammise lihaste juurdekasvu.

Hugh Jackman
Hugh Jackman Foto: outnow.ch

4. Chris Evans

Evans võttis vastu väljakutse kehastada kuulsat koomiksikangelast, Kapten Ameerikat, suurel linal. Selleks viibis ta neli kuni viis päeva nädalas jõusaalis kolm kuud järjest. Täpsemat kalorikogust pole teada, kuid on teada, et toidukogus oli suur.

Chris Evans
Chris Evans Foto: outnow.ch

5. J. K. Simmons

Simmons, kes on viimasel ajal tuntud filmist «Whiplash», on hakanud enda muskleid kasvatama, et täita ikoonilise Batmani tegelase James Gordoni rolli. Pole teada, milline on tema toitumis- ja treeningkava. 

J. K. Simmons
J. K. Simmons Foto: outnow.ch
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles