Saaremaa ralli ja teetööd toovad mitmeid liikluspiiranguid

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa ralli.
Saaremaa ralli. Foto: Harli Uljas

Saaremaa ralli ja teetööde tõttu on Saaremaal, Harjumaal ja Raplamaal kehtestatud mitmeid liikluspiiranguid.

Saare maakonnas on reedel Saaremaa ralli tõttu liiklusele suletud kell 16.30-21.15 Mustjala-Kihelkonna-Tehumardi maantee 33,7-34,9 kilomeetritel Tõnuma-Kotlandi lõigul ja viis esimest kilomeetrit Kotlandi-Koki maanteest.

Õhtul kell 17.00–21.45 on suletud Lõmala-Kaugatoma maantee esimesed 10,8 kilomeetrit. 

Laupäeval on seoses Saaremaa ralliga liiklusele suletud kell 7.45–12.15 Pahapilli-Panga maantee Pahapillis ja Orissaare-Leisi-Mustjala maantee Liiküla-Pahapilli lõigul.

Kell 11.30–15.45 on liiklusele suletud Mustjala-Kihelkonna-Tehumardi maantee Lümandas ning kell 15–19 Mustjala-Kihelkonna-Tehumardi maantee Tõnuma-Kotlandi lõigul ja Kotlandi-Koki maantee esimesed viis kilomeetrit. Kell 15.30–19.30 on liiklusele suletud Lõmala-Kaugatoma maantee esimesed 10,8 kilomeetrit.

Liiklust korraldavad reguleerijad.

Muud piirangud

Harjumaal Peetri alevikus Järveküla-Jüri tee 0,6–2,9 kilomeetritel alustatakse reedel jalgratta- ja jalgtee ehitusega. Töötsoonis piiratakse ehituse ajal kiirust, töövälisel ajal kiirust ei piirata. Üks sõidusuund on suletud, liiklust korraldatakse fooridega. Ligikaudne ooteaeg on kolm minutit.

Raplamaal Tallinna-Rapla-Türi maantee 42,8. kilomeetril on seoses raudtee remonttöödega liiklusele suletud laupäeval kella 11-st kuni pühapäeva südaööni Aranküla raudteeülesõidukoht. Ümbersõit on korraldatud kõrval oleva ajutise ümbersõidutee kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles