Google Play poes saab maksta Telia mobiilimaksega

Raigo Neudorf
, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Androidi platvormile leiab nii tuhandeid kasulikke kui ka niisama meelelahutuslikke rakendusi.
Androidi platvormile leiab nii tuhandeid kasulikke kui ka niisama meelelahutuslikke rakendusi. Foto: Google Play ekraanitõmmis

Sellest nädalast saavad Telia kliendid tasuda Google Play rakenduste poes tehtud ostude ees tasuda ka mobiiliarvega, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark.

Mobiilarvega tasumiseks tuleb Google'i konto seadetes või ostu sooritades valida makseviisiks "Telia arveldus“, õpetab Digitark. Google Play mobiilimakset saavad kasutada Telia lepingulised erakliendid (sh Diil) ning kõnekaartide kasutajad.

Telia äri- ja suurklientide tööandja telefoni kasutajad saavad mobiilimakset kasutada kui:

- tööandja on Telia iseteeninduses andnud vastava õiguse või

- kasutavad Era-arve teenust.

Google Play poes sooritatud ostutehingu maksumusele teenustasu ei lisandu. Ostudel kehtib päevalimiit 15 € ja kuulimiit 60 €.

Hoia silma peal ka laste ostudel

Kuna valitud makseviisi saavad kasutada kõik Google konto omanikud, soovitame lastevanematel üle vaadata ka oma laste Google'i kontoseaded telefonides ning rääkida üle kokkulepped telefoni kasutamisel.

Soovitame lastevanematel kasutada Google Play pere makseviisi, mis annab võimaluse kontrollida pereliikmete tegevust Google Play’s. Pere n-ö haldur-kasutaja vastutab kõikide ostude eest, mille pereliikmed pere makseviisiga teevad.

Iga kord, kui pereliige teeb ostu, saadetakse pere haldurile meilitsi ka kviitung selle kohta. Pere haldur saab pereliikmete jaoks sisse lülitada ostude kinnitamise seaded.

Tutvu kindlasti ka Google Play juhenditega:

Vaata kasulike rakenduste soovitusi Digitargast!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles