Galerii: Tartus peeti rahvusvahelist poksivõistlust

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval ja pühapäeval saavad Eesti parimad poksijad end proovile panna Tartus, kus Annelinna spordimajas peetakse rahvusvahelist poksiturniiri «Kuldne olümpiakinnas».

Esimesel pikal võistluspäeval jõudsid omavahel kohtuda kõik üheksast riigist Emajõelinna kokku sõitnud sportlased. Poolfinaalid kestsid õhtul kella 21ni. Seejärel astusid publiku rõõmuks ringi profipoksijad ja näha sai viite matši.

Esimese profimatši pidasid lätlane Mihails Mezentsevs ja  tartlane Ott Remmer. Kodupublik elas Remmerile häälekalt kaasa ning matš jõudis kesta vaevu kaks minutit ja 15 sekundit, kui kohtunik poksimise lõpetas. Lätlane oli selleks ajaks juba kahel korral kaotanud tasakaalu ning eestlase võit tuli kahtunike hinnangul knockout'iga.

Homne võistluspäev jätkub kell 10 amatöörvõistlejate finaalkohtumistega ning mõnes kaalus saab kaasa elada ka eestlastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles