Tallink investeerib Silja Europa uuendamisse 16 miljonit eurot

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

AS Tallink Grupp investeerib kruiisilaeva Silja Europa uuendamisse üle 16 miljoni euro. Ulatuslikud uuendustööd hõlmavad enamikku kajutitest, viite restorani ja baari ning konverentsiala.

Üks mahukamaid ning kallimaid uuendusi saab olema kokku 1016 kajuti täielik uuendamine, sealjuures uuendatakse kajuteid alates standardklassidest kuni sviitideni. Uus sisearhitektuur on tellitud sisedisainifirmast Aprocos.

Kajutite, kajutikoridoride, treppide, vastuvõtuala ja avalike tualettide uuendamisele lisaks saavad täiesti uue ilme ka enamus restoranidest ja baaridest, mida kevadiste tööde käigus uuendada ei jõutud.

Buffee-restoran ja Grill House saavad täiesti värske ilme, nii ka pubi ja üks baaridest. Laevale luuakse ka uus kohvik Coffee&Co, milline seni oli vaid Helsingi-Stockholmi liini kruiisilaevadel, teatas Tallink.

Kevadel 2016 renoveeriti Silja Europa poed, ööklubi ja showbaar ning ehitati juurde täiesti uued restoran Tavolata ning kiirtoidurestoran Fast Lane.

Laev naaseb dokist Tallinna-Helsingi liinile 12.detsembril hakates väljuma iga päev Tallinnast kell 12.30 ning Helsingist kell 18.30.

Tallink teenindab liinil iga-aastaselt ligi viis miljonit reisijat ning lisaks kruiisilaevale opereerib ettevõte liinil ka kahe kiire reisilaevaga Tallink Shuttle kaubamärgi all.

2017.aastal toob Tallink samale liinile uue, keskkonnasõbraliku veeldatud maagaasil sõitva kiire reisilaeva Megastar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles