Video: NBC vallandas saatejuhi, kes kunagi koos Trumpiga naisi mõnitas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Billy Bush
Billy Bush Foto: SCANPIX

USA telekanal NBC vallandas hommikusaate «Today» saatejuhi Billy Bushi, kes aastaid tagasi koos nüüdse vabariiklasest presidendikandidaadi Donald Trumpiga rääkis naistest halvustaval toonil.

Reutersi teatel oli vallandamise põhjuseks skandaalne video, mis jõudis avalikkuse ette möödunud reedel.

Bush töötas 2005. aastal saate «Access Hollywood» juhina ja siis oli külaliseks Donald Trump. Mõlemad mehed loopisid naiste aadressil solvanguid, üritades üksteist üle trumbata, kuid saatejuht ei teadnud, et Trump selle kaadritaguse vestluse salvestas. 

Bush avaldas kohe pärast kummalise video avalikukstulekut vabanduse.

«Mul on selle video tõttu häbi, kuid see juhtus 11 aastat tagasi, mil olin noorem ja kogenematum. Olin rumal, et läksin Donald Trumpi mänguga kaasa,» teatas endine saatejuht.

Saate «Today» produtsent Noah Oppenheimer teatas töötajatele, et Billy esinemine videol on skandaalne ja ta negatiivsed kommentaarid naiste aadressil ei ole õigustatud, selle tõttu tuli ta vallandada.

NBC teatel ei näe Bushi enam tänasest «Today» saatejuhina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles