Vallalised tunnistavad: ma ei oska deitida!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Saladuste jagamise keskkonnas Whisper tunnistavad vallalised inimesed, miks kohtingutel käimine ja partneriotsingud on nende jaoks ületamatult rasked.

  1. «Kui ma olen agressiivne, hirmutan ma inimese ära, aga kui ma olen liiga tagasihoidlik, ei hakka sädemed lenda. Ma ei saa aru, kuidas deitimine toimib.»
  2. «Mul pole aimugi, kuidas deitida. Ma lähen kohtingule ja ma ei oska käituda. Pole vaja vist öelda, et ma ei jõua kunagi teise kohtinguni.»
  3. «Mõnikord tuleb lihtsalt julgus kokku võtta ja mugavustsoonist välja astuda. Aga mul pole aimugi, kuidas deitida.»
  4. «Ma olen deitimises kohtuvalt halb. Ma kardan, et olen liiga klammerduv, kuigi ma püüan mitte olla. Ma lihtsalt olen harjunud pühendunud suhetega, nii et see tekitab minus segadust.»
  5. «Ma ei saa ausalt aru, kuidas deitimine toimib. Kus te kohtute nende inimestega, kes tahavad sinuga kohtingule minna?»
  6. «Ma ei tea, kuidas deitida. Ma ei taha olla osa üheöösuhete kultuurist. Ma ei tea, kuidas otsast alustada. Ma olen kõigest 24-aastane. Suhted ei peaks olema nii rasked.»
  7. «Ma ei oska deitida. Mul on tunne, nagu ma peaks teesklema, et ma olen väga õnnelik ja huvitav, kuid tegelikult tahan ma vaid ära joosta.»
  8. «Ma ei mõista neid, kelle jaoks kohtamised tulevad kergelt. Neil vähestel kordadel, kui keegi mulle huvi pakub, ei lähe asjad kunagi nii nagu ma tahaksin.»
  9. «Ma olen olnud vallaline nii kaua, et ma ei oska deitida, ammugi hakata suhet rajama.»
  10. «Ma ei oska deitida. Kui ma kutiga kohtun, siis mõtlen vaid talle. Ma helistan ja tekstin liiga palju ning hirmutan ta eemale. Asi pole selles, et ma kiirustaks suhtesse, ma lihtsalt lähen nii elevile.»
  11. «Mul on tunne, et mu süda on aastatega jäätunud. Nüüd, kui ma olen vanem, ei suuda ma välja mõelda, kuidas flirtida või kohtingutele minna.»
  12. «Ma ei mõista deitimist. Mulle alati tundub, et asjad lähevad hästi, kuid siis ei kuule ma neist tagasi. Ma tahaks teada, mida ma valesti teen, et ma saaksin seda muuta, mis on halvasti.»
  13. «Ma ei tea, kuidas kohtingutel käia, seega ma lihtsalt magan inimestega, lootuses, et neil tekivad minu vastu tunded.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles