Kuidas preili Eestist neiu Estonia sirgus ehk Kuidas armastuse wabariigist vabaarmastuse riik sai

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viru hotelli Merineitsi restoranis esietendus läinud nädalal Eesti Tantsuagentuuri revüüteatri Starlight Cabaret revüüfantaasia «Forever Young», mis on pühendatud Eesti Vabariigi peatsele 100. sünnipäevale.

Kuigi Viru varietee oma meelierutavate esinejate ning unustamatute grillkanadega sulges uksed juba 22 aastat tagasi, hoitakse Viru hotellis juba peaaegu kümme aastat seda kallist meelelahutusžanri endiselt au sees. Seda siiski kabaree- või revüüetendustena ning roadki on midagi hoopis peenemat kui grillkana õlis praetud kartuliga – eelroaks Alaska hõbelõhe karboniseeritud tomatiga või härja konsomee ja kaheksa tundi mooritud lihaveise keel seente ja maisiga, pearoaks must tursk suvikõrvitsa tšillikompotiga, vutt sellerikreemi ja peedikastmega või hoopis hirv maapirni, trühvlipüree ja ulukileemega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles