Video: vaata, mida vastuvõtule kutsutud presidendile soovivad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

EELK peapiiskop Urmas Viilma sõnul rääkis president Kersti Kaljulaid riigikogus peetud kõnes Eesti iseseisvuse taastanud inimeste lastelastest ja see näitab Viilma hinnangul Eesti kestvust. Mis puudutab president Ilvese pärandit Eesti ajaloos, siis Viilma sõnul ootab Ilvest väärikas ja auväärne koht.

Riigikogu liige Laine Randjärv soovib Kersti Kaljulaidile vastupidavust ja kannatlikkust. «Ma soovin talle pikka meelt, et hakkama saada ka kõige selle pahupoolega, mis täna veel ei paista.»

Riigikontrolör Alar Karise sõnul oli president Kaljulaidi kõnes palju sellist, millele tahaks alla kirjutada. «See oli tema esimene kõne ja pigem tuleks vaadata, millised sõnumid tulevad järgmistel kõnedel – aastavahetusel ja vabariigi aastapäeval.»

Presidentide vastuvõtule kutsutud Kersti Kaljulaidi majandusnõunik Heido Vitsur ütles, et eestlased peavad muutuma rahvuseks, kes rohkem kui seni usub oma tulevikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles