President Kaljulaid allkirjastas kolme diplomaatilise esindaja volikirjad

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Kaljulaid allkirjastas kolme diplomaatilise esindaja volikirjad ja tagasikutsumiskirjad.
President Kaljulaid allkirjastas kolme diplomaatilise esindaja volikirjad ja tagasikutsumiskirjad. Foto: Rene Suurkaev (Vabariigi Presidendi Kantselei)

President Kersti Kaljulaid allkirjastas täna kolme diplomaatilise esindaja volikirjad ja tagasikutsumiskirjad, mille suursaadikud esitavad lähteriigi riigipeale, teatas presidendi kantselei.

Kai Kaarelson on eelmise presidendi Toomas Hendrik Ilvese otsusega nimetatud suursaadikuks Gruusiasse ja Armeenia vabariiki, Jaak Lensment suursaadikuks Filipiini vabariiki ning Merike Kokajev suursaadikuks Valgevene vabariiki.

Gruusia ja Armeenia suursaadiku ametikohalt on riigipea otsusega vabastatud Priit Turk, Filipiinide suursaadiku ametikohalt Andres Unga ja Valgevene suursaadiku ametikohalt Mait Martinson.

Erakorraline ja täievoliline suursaadik on välisteenistuse seaduse järgi kõrgeim Eesti esindaja, kes on akrediteeritud välisriiki või rahvusvahelise organisatsiooni juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles