Elu24 intervjuu! Adeele Sepp: ainuke inimene, keda siin ületan, olen mina ise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmandas «Su nägu kõlab tuttavalt» saates kehastus näitlejanna Adeele Sepp legendaarseks prantsuse kaunitariks Brigitte Bardot'ks.

Saate eel sõnab Adeele, et tema jaoks on nii saade kui kogu ettevalmistusprotsess muutunud võrreldes kahe esimese saatega veel lustlikumaks. Enne näosaate karussellile astumist oli Ugala teatris mängiv Sepp valmistunud suureks pingeks ning pabistamiseks, kuid tunnistab nüüd, et nii see kui võitlusmoment teiste saates osalejatega puudub täielikult.

Suurimaks vaheks teatri, oma igapäevatöö ning saateformaadi paroodia vahel peab Adeele seda, et kui teatris astub ta ühes rollis üles mitu korda, siis näosaates on sul kolm minutit ning üks võimalus oma etteaste võimalikult hästi ära teha. Muidu on struktuur sama, tegelaskujusse süveneb ta ka siin põhjalikult.

Kuula videost, mida arvab Adeele esimeses saates napsatud võidust ning kas ta on hetkel saates läbilöömiseks õige tee valinud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles