Kuressaarde startinud lennuk pöördus tagasi

Katriin Tralla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aviesi lennuk
Aviesi lennuk Foto: Liis Treimann

Täna hommikul kell 8.30 Tallinnast Kuressaarde startinud Transaviabaltica lennuk pööras pärast 20-minutilist õhusõitu ootamatult nina tagasi ja maandus kell 9.07 Tallinnas, kirjutas Meie Maa

Kuressaarde sõitma pidunud lennuki pardal oli viis reisijat ja kaks meeskonnaliiget, kes nüüd ootavad Tallinnas tagasilendu. Kell 9.35 teatas lennufirma, et uus väljumisaeg Tallinnast Kuressaarde on alles kell 11.25.

Nagu lennuki kapteni jutust aru võis saada, olevat tegu «tehnilise probleemiga». Sama kinnitas lennukist lennujaama tagasi suundunud reisijatele ka väravas number 1 Tallinna lennujaama töötaja.

Kuressaare lennujaama juht Mati Tang ütles kell 9.35 Meie Maale, et lennuk pöördus tagasi Tallinna generaatori vea tõttu.

Tema sõnul ootas hommikul Kuressaare lennujaamas 18 inimest, et sõita Saaremaalt pealinna, kuid kella kümne ajal oli lennujaama jäänud väljasõidu ootele vaid kolm inimest. Infotablool seisis, et lennuk peaks Kuressaarest väljuma 12.30 paiku.

Kell 12.08 algas lõpuks pardaleminek, kirjutas Meie Maa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles