Kaljurand lubab lähipäevil oma plaanides selgust (2)

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
7lk1 Presidendiks pürgimisel eri suundades vaadanud ja valimiskogus vajaliku poolehoiuta jäänud Marina Kaljurannal ja Siim Kallasel tuleb lähiajal otsustada, kas ja kui aktiivselt poliitikas jätkata.
7lk1 Presidendiks pürgimisel eri suundades vaadanud ja valimiskogus vajaliku poolehoiuta jäänud Marina Kaljurannal ja Siim Kallasel tuleb lähiajal otsustada, kas ja kui aktiivselt poliitikas jätkata. Foto: Liis Treimann

Presidendivalimistel valimiskogu esimeses voorus osalemisega leppima pidanud endine välisminister Marina Kaljurand lubab sel nädalal anda avalikkusele aimu oma edasistest plaanidest.

Kohe pärast luhtunud valimisvooru valimiskogus sõitis Kaljurand puhkama Mallorcale. Sellest ajast saadik on poliitringkondades arutatud, milline võiks olla tema tulevik. Viimastes küsitlustes koguni 40 protsendi eestimaalaste lemmikuks osutunud Kaljuranna oma hõlma alla saamisest on huvitatud mitu parteid.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles