Galerii: lapsed vallutasid Pärnu päästekomando

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Eesti päästekeskuse ennetustöö spetsialist Kiira Udu rääkis Raeküla kooli lastele tuleohutusest.
Lääne-Eesti päästekeskuse ennetustöö spetsialist Kiira Udu rääkis Raeküla kooli lastele tuleohutusest. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Päästeautode varustusekapis leiduvad padjad ja tekid ei ole seal mitte sellepärast, et päästjad saaksid mõnusat uinakut teha. Kõvad kummipadjad pole pea alla panemiseks üldsegi mugavad, aga nendega saad edukalt tõsta mitmekümnetonniseid raskusi, tekkide sees aga saavad abivajajad sooja ning varju uudishimulike eest.

Selliseid teadmisi ja muud põnevat päästjate igapäevatööst said teada täna Lääne-Eesti päästekeskuse Pärnu päästekomandot külastanud Raeküla gümnaasiumi esimese klassi õpilased.

Ennetusbüroos toimunud koolitunnis tuletasid lapsed meelde, mida igaüks saab tulekahju ärahoidmiseks teha ja kuidas peab käituma, kui tuli on siiski valla pääsenud.

Sarnaselt Raeküla kooli õpilastega külastavad sel nädalal Pärnu päästekomandot teistegi Pärnu koolide algklasside lapsed, kes osalevad ennetustöö projektis „Tean tulest“.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles