Madal veetase häirib jätkuvalt laevaliiklust

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
St. Ola Rohuküla sadamas.
St. Ola Rohuküla sadamas. Foto: Erik Prozes

Täna hommikul kell 6.30 väljus Rohuküla sadamast parvlaev Kõrgelaid ja Heltermaalt Harilaid. Regula ega St. Ola madala meretaseme tõttu liinile ei tulnud.

Parvlaevad sõidavad vabagraafikuga.

Kõrgelaid väljus Heltermaalt kell 8.35 ja hakkab Rohukülast liikuma orienteeruvalt kell 10.15. Harilaid alustas sõitu Rohukülast kell 8.50 ning väljub Heltermaalt orienteeruvalt kell 10.35, märgib TS Laevad.

Sadamas teenindatakse sõidukeid nende saabumise järjekorras, eelisega saavad laevale liinibussid, operatiivsõidukid, postiautod ja puudega isikud.

Möödunud ööl kell 00.15 väljus Rohukülast parvlaev Harilaid. Kõik sõidukid peale ei mahtunud ja Kõrgelaiu kapten nõustus peale punkerdamist tegema Rohukülast veel ühe reisi.

Tugeva tuule tõttu on tühistatud reisiparvlaev Subsea Seven väljumised kell 8.15 Sõrult ja kell 9.45 Triigilt, teatab Kihnu veeteed. Häireid võib esineda ka päevastes ja õhtustes väljumistel.

Seoses tugeva tuulega võib esineda häireid ka reisiparvlaev Kihnu Virve õhtustes väljumistes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles