Tallinna tänaval liikus maskis mees haamriga, abipolitseinik sai kinnipidamisel viga (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei kiirreageerijad pidasid Tallinna kesklinnas kinni ja viisid raviasutusse psüühiliselt ebastabiilse mehe, kes maskeeritult haamriga tänaval ringi liikus ning hiljem end korterisse lukustas. Kinnipidamise käigus sai üks abipolitseinik kergelt viga.

Sündmused said alguse esmaspäeva ennelõunal, kui politseile teatati, et Ravi tänaval liigub maskis mees, kel käes haamer. Kui seda teadet kuulsid kohalikud konstaablid, otsustasid nad minna kontrollima varasemast tuttavat korterit Liivalaia tänaval. Selgus, et mees oli koju jõudnud ning end korterisse lukustanud. Seepeale kutsusid konstaablid sündmuskohale abijõud.

Kiirreageerijad saabusid kella 13 paiku Liivalaia tänava korterisse, kuhu psüühiliselt ebastabiilne mees end lukustanud oli. Kella 13.30 paiku võtsid kiirreageerijad mehe kinni ning toimetasid ta raviasutusse, kinnitas politsei- ja piirivalveameti (PPA) pressiesindaja. 

Kinnipidamise käigus sai kergelt vigastada üks abipolitseinik. Pressiesindaja sõnul torkas end korterisse lukustanud mees abipolitseinikku läbi lukuaugu kätte.

Pressiesindaja lisas, et tegemist on politseile varasemast tuttava inimesega ja korravalvurid on varem saanud samale aadressile mitmeid väljakutseid.

Politsei tänab kodanikku, kes tänaval haamriga ringi liikuvast mehest häirekeskust teavitas ja palub ka edaspidi sedalaadi kahtlasest käitumisest telefonil 112 teada anda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles