Õismäe gümnaasium saab tüliga lahkunud direktori asemele uue

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enn Mänd saab Tallinna Õismäe gümnaasiumi direktoriks
Enn Mänd saab Tallinna Õismäe gümnaasiumi direktoriks Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavalitsus kinnitab homsel istungil Tallinna Õismäe gümnaasiumile uueks direktoriks Enn Männi (Keskerakond), eelmine juht lahkus töölt tüliga pärast koolipere umbusaldust.

Tööleping Õismäe gümnaasiumi senise direktori Piret Hiisjärvega lõpetati poolte kokkuleppel tänavu 10. jaanuaril. Tema tööülesandeid jäi täitma õppejuht Kaja Toomsalu.

5. jaanuaril kuulutati Õismäe gümnaasimi direktori vaba ametikoha täitmiseks välja avalik konkurss ja moodustati seitsmeliikmeline konkursikomisjon. Konkursil kandideeris kuus kandidaati, kes kõik pääsesid dokumendivoorust edasi vestlusvooru, kuid üks kandidaat loobus selles osalemisest.

Pärast direktorikandidaatide ärakuulamist ja sellele järgnenud arutelu valis komisjon nelja poolthäälega Tallinna Õismäe gümnaasiumi direktoriks Enn Männi.

Enn Mänd on olnud Rae abivallavanem, praegu Rae vallavolikogu liige. Varem on ta töötanud riikliku eksamikeskuse direktori, Vaida kooli direktori ja õpetajana. Ta kuulub Keskerakonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles