Papagoi paljastas mehe suhte koduabilisega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuveidis leidis aset juhtum, milles papagoi paljastas naisele ta mehe suhte nende koduabilisega.

Lemmikuna peetav lind kordas naise ees sõnu ja lauseid, mida mees oli armatsedes oma salakallimale öelnud, edastab Arab Times.

Naine kahtlustas mõnda aega, et ta mehel ja nende koduabilisel võib suhe olla, kuid tal ei olnud kindlaid tõendeid. Kui aga lind hakkas teatud lauseid kordama, said ta kahtlused kinnituse.

Naine tegi politseile avalduse, teatades oma mehe truudusetusest, sest Kuveidi seaduse kohaselt saab abielurikkumise eest määrata võrdlemisi pika vanglakaristuse.

Prokurörid ei esitanud mehele süüdistust, kuna naise antud tõendid ei olnud piisavad kohtuprotsessi algatamiseks. Prokuröride arvates võis papagoi need laused õppida kas tele- või raadiosaadetest, mitte tegelikust elust. 

Varasemast on teada mitmeid juhtumeid, kus papagoid on salasuhte paljastanud.

BBC teatas näiteks Ühendkuningriigi 2006. aastal juhtumist, milles papagoi paljastas oma omaniku ja tema kolleegi vahelise salasuhte naise kihlatu ees.

Suzy papagoi hakkas kihlatu Chrisi juuresolekul pidevalt hüüdma «I love you, Gary!» ja see tegi Suzy ja Chrisi suhele kiire lõpu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles