Veidrad harjumused, mis muudavad inimese atraktiivsemaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Tavaliselt on mõtlevad inimesed atraktiivsuse all välimust, kuidas me riietume ja millised me välja näeme. Tegelikult on rida harjumusi või käitumismustreid, mis teevad inimese tahetumaks. Nii enda poole võita potentsiaalset partnerit, aga ka sõpru ja kolleege. 

Loomulikult on erinevate inimeste jaoks erinevad asjad atraktiivsed, aga siin on väikesed asjad, mis võivad töötada sinu kasuks, vahendab Bustle.

  1. Esimese sammu astumine. Julgus võib ennast ära tasuda eriti siis, kui soovid leida romantilist suhet enda ellu. Esimene samm võib olla alguses hirmutav, aga uuringud on näidanud, et inimesed leiavad, et see on väga atraktiivne omadus.
  2. Kehakeel. Silmside, avatud kehakeel ja sirge selg näitavad, et sa oled enesekindel ja sa oled vaba suhtleja, mis teeb sinust kohe silmatorkava inimese.
  3. Punase kandmine. Oleme punase kandmisest varem ka kirjutanud. See on väga mõjuvõimas värv, mida seostatakse staatuse ja võimuga, aga uuringute kohaselt mõjub just punase värvi kandja meestele eriti atraktiivselt.
  4. Naeratamine. Õnnelikel ja naeratavatel inimestel on tavaliselt palju sõpru. Rõõmsameelsus, naeratamine ja positiivsed emotsioonid tõmbavad inimesi ligi.
  5. Kellegi teise tegevuse peegeldamine. See on päris veider, aga kellegi käitumise peegeldamine muudab sind atraktiivsemaks, väidavad Hollandi teadlased. Nimelt peaks see võimendama inimestevahelist seotust ja ühenduvust.
  6. Ovulatsioon. Seda ei ole kahjuks võimalik kontrollida ja see ei ole päris harjumuspärane käitumine, aga kui naisel on ovulatsioon, siis ta näeb ja kõlab mehe jaoks palju atraktiivsemalt.
  7. Elamuste otsimine. Otsid armastust, siis tee midagi pöörast. Mine sõida kas või vaaterattaga lõbustuspargis. Vastassoo esindajad leidsid, et need, kes on natukene julgemad ja pöörasemad on atraktiivsemad kui teised.
  8. Puuviljade ja juurviljade söömine. Esiteks on see tervisele väga kasulik, aga lisaks mõjub see hästi näonahale,  muutes naha kauniks ja rõõsaks, mida peetakse väga külgetõmbavaks omaduseks.
  9. Kui käitud kellegi lapsevanemana, näiteks hoolised oma väikese õe või miks mitte kodulooma eest. See võib meenutada vastassoole lapsepõlve mälestusi turvalisest ja soojast kodust, mis teevad sinu nende silmis kohe atraktiivsemaks. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles