Video: võimsa esituse teinud NBA staarid trügisid Jordani ja Abdul-Jabbari mängumaale

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Westbrook (vasakul).
Russell Westbrook (vasakul). Foto: J Pat Carter/AFP

Korvpalliliigas NBA on hooaega suurepäraselt alustanud Oklahoma City Thunderi liider Russell Westbrook ja New Orleans Pelicansi nurgakivi Anthony Davis.

Westbrook vedas täna öösel Thunderi sisuliselt üksi võidule Phoenix Sunsi üle, kui viskas 51 punkti, võttis maha 13 lauapalli ning jagas kaaslastele 10 resultatiivset söötu. Viimati viskas mõni NBA mängija üle 50 punkti ja kogus samal ajal kolmikduubli Kareem Abdul-Jabbar, kes suutis seda 1975. aastal. Thunder võitis Sunsi lõpuks lisaajal 113:110.

Westbrooki korvid ja söödud:

Davis hiilgas Golden State Warriorsi vastu 45 punkti ja 17 lauapalliga, aga Pelicans pidi kodus tunnistama supertiimi 122:114 paremust. Hooaja avamängus jäi Davise arvele koguni 50 punkti ja seega on ta kahe esimese kohtumisega visanud 95 punkti. Viimati kogus kahes esimeses mängus üle 90 punkti Michael Jordan, kes viskas 1986. aastal 91 silma.

Davise korvid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles