Clinton nimetas FBI otsust äärmiselt murettekitavaks (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillary Clinton laupäeval Dickersoni kogukonnakeskuses korraldatud kampaaniaüritusel.
Hillary Clinton laupäeval Dickersoni kogukonnakeskuses korraldatud kampaaniaüritusel. Foto: JUSTIN SULLIVAN/AFP

USA demokraatide presidendikandidaat Hillary Clinton nimetas laupäeval "enneolematuks" ja "äärmiselt murettekitavaks" Föderaalse Juurdlusbüroo (FBI) otsust avada elektronkirjade asjus uus juurdlus.

FBI teavitas päev varem USA seadusandjaid, et on avanud uue juurdluse seoses Clintoni elektronkirjavahetusega tema välisministriks oleku päevilt.

"On üsnagi kummaline, et selline asi tehakse nii vähese informatsiooniga teatavaks otse enne valimisi," märkis Clinton oma toetajatele Florida osariigis korraldatud kampaaniaüritusel.

USA vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump muidugi tervitas FBI otsust.

"Hillary Clintonit ümbritsev korruptsioon on ennenägematu. Pange ta trellide taha," ütles Trump oma poolehoidjatele kõneledes.

"Ma hindan väga tõsiasja, et FBI-l ja justiitsministeeriumil oli julgust parandada kohutav viga, mille nad tegid, lõpetades uurimise süüdistust esitamata," lisas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles