Klavan tippkonkurentsis, Vassiljev särab

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: SCANPIX

JALGPALL. Eesti jalgpallikoondise liidrite koduklubid näitasid nädalavahetusel head minekut. Inglismaa kõrgliigas jätkavad esikoha konkurentsis Ragnar Klavan ja Liverpool. Laupäeval alistas Liverpool võõrsil 4:2 Crystal Palace’i. Eesti koondise kapten pääses vahetusest väljakule üleaja teisel minutil.

Premier League’i tabelitipp on endiselt äärmiselt tihe. Liidrikohal on Manchester City 23 punktiga. Teist ja kolmandat kohta hoidvatel Londoni Arsenalil ja Liverpoolil on samuti 23 silma. Neljas on Londoni Chelsea 22 punktiga.

Poola kõrgliigas jätkas säravaid esitusi Konstantin Vassiljev. Eile juhtis Vassiljev koduklubi Bialystoki Jagiellonia 3:1 võidule Krakowi Cracovia üle. Keskväljamaestro avas avapoolajal penaltist mänguskoori ja andis ülejäänud kahele Jagiellonia väravale söödu. Tabelis on Vassiljevi tööandja teisel kohal, väravalööjate edetabelis hoiab Eesti koondislane kaheksa tabamusega esikohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles