Kalev teenis pallikaotuste kiuste Ühisliiga esimeses kodumängus võidu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Tollefsen kerkis Astana vastu Kalevi suurimaks korvikütiks.
Mark Tollefsen kerkis Astana vastu Kalevi suurimaks korvikütiks. Foto: Tairo Lutter

KORVPALL. Kalev/Cramo korvpallimeeskond pidas eile oma käesoleva hooaja esimese kodumängu Ühisliigas ning kuigi püsiva probleemina saadi eilses kohtumises kirja 15 pallikaotust, alistati külla sõitnud Astana siiski 84:67.

Kalev alustas VTB hooaja esimest kodumängu edukalt, kohe esimestel minutitel tehti 9:0 avaspurt. Seejärel ärkasid ka külalised ning esimese kümne minuti lõpuks oli Eesti klubi edu veel vaid 19:17. Teisel veerandajal käis mäng käest kätte ja kumbki meeskond ei suutnud suurt edu sisse mängida, poolajavile kõlas kalevlaste 40:37 juhtimisel. Lauavõitluse võitsid kalevlased esimesel vaatusel küll 21:15, kuid pallikaotusi tehti koguni kaheksa, Astana meestel juhtus seda aga vaid korra.

Kolmandal veerandajal näitas kindlamat mängu kodumeeskond ja enne viimast vaatust olid Alar Varraku hoolealused juhtimas 62:55, mängu lõppseisuks vormistati 84:67. «Seda võitu oli väga vaja, võistkonnas oli juba pingeid tunda,» tunnistas Varrak mängujärgsel pressikonverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles