Anna-Greta Tsahkna – segu emalõvist, bullterjerist ja tantsutüdrukust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas te teate, kui palju on neis virnades puidumaterjali? Vanamoodsalt mõõtes ja arvutades kuluks selle kindlaks tegemiseks lõputu aeg – ja veaprotsent jääks ikkagi suureks. Anna-Greta Tsahkna juhitav idufirma Timbeter lahendab selle küsimuse uue mobiilirakendusega lausa mängeldes.
Kas te teate, kui palju on neis virnades puidumaterjali? Vanamoodsalt mõõtes ja arvutades kuluks selle kindlaks tegemiseks lõputu aeg – ja veaprotsent jääks ikkagi suureks. Anna-Greta Tsahkna juhitav idufirma Timbeter lahendab selle küsimuse uue mobiilirakendusega lausa mängeldes. Foto: Liis Treimann

Noorpõlves aplombikalt poliitikasse tulnud ja hea välimusega paljude tähelepanu võitnud Anna-Greta Tsahkna, IRLi juhi Margus Tsahkna abikaasa, imestab nüüd aeg-ajalt, kuhu küll on ta sattunud ja millega päevast päeva, kuust kuusse tegeleb. Elul on talle olnud pakkuda palju juhuseid ja üllatusi.

Võib-olla mäletate, et ligi poolteist kümnendit tagasi astus keegi Anna-Greta Gutman poliitilisele areenile loosungiga «Julgen olla noor». Ta on blond ja pikk, 185 sentimeetrit, ning köitis juba sellega alalises uute noorte tegijate janus naisteajakirjade tähelepanu. Anne & Stiil avaldas temast kui Isamaaliidu tõusvast noorpoliitikust pika portreeloo, kuulutades pealkirjas: «Kõige pikemate jalgadega poliitik».

Siis kadus poliitilisi intriige omal nahal tunda saanud Gutman avalikult areenilt sama äkki, nagu ta sinna ilmunud oli. (Põhjuse avaldab ta alljärgnevas intervjuus.) Uuesti ilmus ta suurele pildile kümme aastat tagasi – ja seda taas seoses poliitikaga. Ta abiellus Isamaaliidu poliitikasekretäri, IRLi nüüdse juhi Margus Tsahknaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles