Rakvere Raibe: Rockvere lood ja legendid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuusepüstitamine kraana abil oli linnakunstnik Olen Juba Suurele tõhusaks inspiratsiooniallikaks.
Kuusepüstitamine kraana abil oli linnakunstnik Olen Juba Suurele tõhusaks inspiratsiooniallikaks. Foto: Rakvere Raibe

Viimati, head lugejad, jätsime teiega jällenägemiseni juba jupp aega tagasi, kui rääkisime sellest, kuidas meie linnakeses koolitoitlustusega tegeldakse. Sellest ajast on juba hulk mett kerre voolanud ja aeg vaadata, mis vahepeal uut juhtunud on.

Kraanakujuline kuusk pärit kunstniku lapsepõlvemälestustest

Nimelt külastas meie kaunist auuli Vabariigi President. Et ta tuleb, teadis aga ainult kohalik IRLi kuuluv volikogu liige Karate Kid ning teistele ei öelnud ta seda teps mitte, isegi mitte oma parteikaaslastele, meerile Mihkel-Iga-Asja-Peale ega abilinnapeale Kainer Tropile. Vahemärkusena olgu öeldud, et Rockvere Lollimajas on enam-vähem kõik kõigiga riius ning majarahval närvid läbi. Eks ikka nende 300 000 euro pärast, mis kõrvale pandi. Siin ei loe enam ei sugulus- ega parteisidemed, rahvusest, soost ja nahavärvusest rääkimata. Jama on lihtsalt selles, et keegi ei tea, kes kui palju kõrvale pani. Ja nii käiaksegi, silmad vidukil, rusikas taskus, sest igaüks tahtis saada teisest rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles